ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μία κατασκευαστική εταιρεία για το σπίτι, την εξοχική κατοικία ή τον επαγγελματικό χώρο σας

Κατασκευή σπιτιού

Από τη μελέτη έργου και τη σχεδίαση, στην κατασκευαστική και τεχνική υλοποίηση οικιστικών κτηρίων και κατοικιών.

Κατασκευή εξοχικής κατοικίας

Από την εύρεση οικοπέδου, στη μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή εξοχικής κατοικίας, με πολυτέλεια, άνεση και σεβασμό στο περιβάλλον.

Κατασκευή επαγγελματικών χώρων

Από την εξειδικευμένη σχεδίαση επαγγελματικών χώρων, στην κατασκευή του έργου και της ολοκληρωμένης υλικοτεχνικής υποδομής του.

Hospitality

Lorem ipsum dolor sit amet sed, adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua ut enim ad.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Μαζί σας σε κάθε βήμα του δικό σας κατασκευαστικού έργου

Κάθε βήμα της διαδικασίας για την κατασκευή του δικού σας σπιτιού, της εξοχικής κατοικίας σας ή του επαγγελματικού χώρου σας.

Εύρεση κατάλληλου οικοπέδου

Επιλέγουμε μαζί το κατάλληλο οικόπεδο για το δικό σας οικιστικό ή επαγγελματικό κατασκευαστικό έργο.

Κατάρτιση προϋπολογισμού & κατασκευαστικού χρονοδιαγράμματος

Συντάσσουμε την ιδανική πρόταση προϋπολογισμού και χρονοδιαγράμματος του κατασκευαστικού έργου σας.

Βελτιστοποίηση παραμέτρων

Βελτιστοποιούμε τις παραμέτρους του κατασκευαστικού έργου σας, και επιλέγουμε τα υλικά και τα μέσα που εξυπηρετούν τις ανάγκες του ακινήτου σας.

Ολοκληρωμένη τεχνική εγκατάσταση

Υλοποιούμε κάθε απαιτούμενη ηλεκτρολογική εγκατάσταση, υδραυλική εγκατάσταση και εγκατάσταση συστημάτων αυτοματισμού και ασφάλειας.

Ολοκληρωμένη μελέτη

Εκπονούμε ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική και κατασκευαστική μελέτη έργου σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις ανάγκες σας.

Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός

Προχωρούμε στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό σπιτιού, εξοχικής κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου, σύμφωνα με τα πραγματικά δεδομένα.

Κατασκευαστικό έργο

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένα κάθε τμήμα του κατασκευαστικού έργου, με απόλυτο συντονισμό και διασφάλιση ποιότητας.

After-sales υποστήριξη

Βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα σας παρέχοντας τεχνική υποστήριξη για κάθε ανάγκη του ακινήτου σας, με τεχνικές εργασίες και εργασίες συντήρησης.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

Κατασκευαστικές Υπηρεσίες

Γενικές κατασκευές

Κάθε κατασκευαστικό έργο μικρής, μεσαίας ή μεγάλης κλίμακας, οικιστικού ή επαγγελματικού σκοπού, απαιτεί την εμπεριστατωμένη μελέτη, την εξειδικευμένη προετοιμασία και την ολοκληρωμένη και συντονισμένη εκτέλεση των κατασκευαστικών εργασιών.

 

Στο φάσμα των κατασκευαστικών υπηρεσιών που προσφέρουμε περιλαμβάνονται υπηρεσίες σχεδίασης και κατασκευής πολυτελών κατοικιών, αυτόνομες ή και σε οργανωμένα οικιστικά συγκροτήματα, καθώς και επαγγελματικοί χώροι από την εστίαση και τη φιλοξενία, μέχρι τις εγκαταστάσεις εμπορικών καταστημάτων, γραφείων και βιομηχανικών υποδομών.

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, Μελέτη και Κατασκευή

Από τις πρώτες γραμμές της αρχιτεκτονικής μελέτης και του κατασκευαστικού σχεδίου, η Upsidevelopment είναι η δική σας κατασκευαστική εταιρεία που θα φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια της κατασκευής σπιτιού, εξοχικής κατοικίας και επαγγελματικού χώρου.

Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τις δυνατότητες του δικού σας ακινήτου, φροντίζοντας παράλληλα η επένδυσή σας σε αυτό να είναι η βέλτιστη, τόσο ως προς την ποιότητα του αποτελέσματος, όσο και ως προς τον προϋπολογισμό της.

Η επιλογή του κατάλληλου οικοπέδου για την κατασκευή του κτηρίου, η επιλογή των ιδανικών υλικών, η καινοτομία στη σχεδίαση και η παροχή εξειδικευμένων αρχιτεκτονικών, τεχνικών και κατασκευαστικών υπηρεσιών πλαισιώνουν κάθε κατασκευαστικό μας έργο.

Επίβλεψη κατασκευής και Ολοκληρωμένη υποστήριξη

Κάθε κατασκευαστικό έργο, είτε πρόκειται για την κατασκευή σπιτιού, την κατασκευή πολυτελούς εξοχικής κατοικίας, είτε για την κατασκευή επαγγελματικού χώρου με εξειδικευμένες προδιαγραφές γραφείων, καταστήματος, χώρου εστίασης, χώρου παροχής τουριστικών υπηρεσιών, ή ακόμη και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, απαιτεί εξειδικευμένες υπηρεσίες για την επίβλεψη της πορείας του.


Από την πρώτη στιγμή της έναρξης των εργασιών η Upsidevelopment βρίσκεται στον χώρο του εργοταξίου για να διασφαλίσει με την επίβλεψη κατασκευής 3 βασικές παραμέτρους: Ποιότητα και ασφάλεια κατασκευαστικού έργου, Συνέπεια ως προς το χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό, και Παροχή άμεσων και εξειδικευμένων λύσεων. Με αυτόν τον τρόπο, ως ολοκληρωμένη κατασκευαστική εταιρεία, προσφέρουμε συνολική υποστήριξη, οργάνωση και υλοποίηση για την κατασκευή του δικού σας οικιστικού ή επαγγελματικού ακινήτου.

Ολοκληρωμένη κατασκευαστική κάλυψη

Κάθε κατασκευαστικό έργο, είτε πρόκειται για την κατασκευή σπιτιού, την κατασκευή πολυτελούς εξοχικής κατοικίας, είτε για την κατασκευή επαγγελματικού χώρου με εξειδικευμένες προδιαγραφές γραφείων, καταστήματος, χώρου εστίασης, χώρου παροχής τουριστικών υπηρεσιών, ή ακόμη και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, απαιτεί εξειδικευμένες υπηρεσίες για την επίβλεψη της πορείας του.

 

Κάθε κατασκευαστικό έργο δεν περιλαμβάνει μόνο τη δομή του κτηρίου, αλλά και την υλικοτεχνική και μηχανολογική υποδομή του. Από την ηλεκτρολογική εγκατάσταση, την υδραυλική εγκατάσταση, τις εγκαταστάσεις δικτύων, την εγκατάσταση συστημάτων ψύξης, θέρμανσης, αυτοματισμού και ασφάλειας, έως τη μελέτη και την εγκατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού στις περιπτώσεις των βιομηχανικών χώρων, η Upsidevelopment επενδύει την εξειδίκευσής της στην υλοποίηση του δικού σας κατασκευαστικού έργου.

 

Η φιλοσοφία μας μας υπαγορεύει την παροχή ολοκληρωμένη κατασκευαστικής κάλυψης, με στόχο να παραδώσουμε το κατασκευαστικό έργο ολοκληρωμένο, ασφαλές και πλήρως λειτουργικού, έχοντας παράλληλα τη συνολική ευθύνη, αρμοδιότητα και επίβλεψη για την ποιότητα της εκτέλεσης όλων των κατασκευαστικών εργασιών.

Δημιουργία βιοκλιματικών κτηρίων

Η σύγχρονη εποχή απαιτεί βιωσιμότητα και πράσινη ταυτότητα σε κάθε κατασκευαστικό έργο. Για εμάς, στην Upsidevelopment, ο βιοκλιματικός σχεδιασμός κτηρίων δεν είναι απλώς ένας τομέας καινοτομίας και πρωτοπορίας, αλλά μία δέσμευση απέναντι στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

 

Ως κατασκευαστική εταιρεία νοιώθουμε επαγγελματική και ηθική υποχρέωση για τον σχεδιασμό παθητικών κτηρίων και βιοκλιματικών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, στοχεύοντας στην αποτελεσματική μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης, μέσα από τη διαμόρφωση των ιδανικών, πράσινων συνθηκών θερμικής επάρκειας και άνεσης φωτισμού.

Συνδυάζουμε τη βιοκλιματική αρχιτεκτονική με τη χρήση παθητικών συστημάτων ψύξης και θέρμανσης, παραμετροποιούμε τις ιδανικές συνθήκες φωτισμού των χώρων κάθε κτηρίου και επενδύουμε στην ενεργειακή επάρκεια και αυτάρκεια που προσφέρουν οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε τη βιώσιμη και οικολογική ταυτότητα κάθε σπιτιού, εξοχικής κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου, στοχεύοντας σε περιβαλλοντικά, ενεργειακά και οικονομικά οφέλη.