Συγκρότημα Κατοικιών Δημητρίου Καραολή & Μανδηλαρά, Θέρμη, Θεσσαλονίκης

Η κατασκευαστική Upsidevelopment ανέλαβε τη σχεδίαση και κατασκευή ενός νέου συγκροτήματος κατοικιών με 9 πολυτελείς μονοκατοικίες στην καρδιά της Θέρμης (Θεσσαλονίκης). Με εξαιρετικό σχεδιασμό, σε μια προνομιακή τοποθεσία, οι μονοκατοικίες προσφέρουν άνεση και σύγχρονη πολυτέλεια.

Με την ολοκλήρωση της μελέτης έργου και της αρχιτεκτονικής σχεδίασης των κατοικιών, προχωρήσαμε στη διαμόρφωση του οικοπέδου δόμησης, με σεβασμό στη μορφή, την ταυτότητα και τα βιοκλιματικά χαρακτηριστικά του περιβάλλοντα χώρου. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε τόσο στην αρχιτεκτονική σχεδίαση, όσο και στην επιλογή των δομικών υλικών για το βιοκλιματικό σχεδιασμό τους.

Η κάθε κατοικία αποτελείται από ισόγειο 40τμ, 1 όροφο 90 τ.μ, 2 όροφο 90 τ.μ (συνολικής επιφάνειας 220 τ.μ) και πυλωτή με 2 θέσεις πάρκινγκ. Περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, ασανσέρ, 3 μπάνια και 1WC και προσφέρει άφθονο χώρο για να την απολαύσετε με την οικογένειά σας. Οι κατοικίες της Upsidevelopment δεν είναι μόνο ένα πολυτελές μέρος για να ζήσετε, αλλά αποτελούν μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, με δυνατότητα ουσιαστικής εκτίμησης με την πάροδο των χρόνων.

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ:

2023-σήμερα

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:

Θέρμη | Θεσσαλονίκη | Ελλάδα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:

Συγκρότημα πολυτελών κατοικιών

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός, Δομικός Σχεδιασμός, Σχεδιασμός Μηχανολογικών & Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων, Ενέργεια & Βιωσιμότητα, Επίβλεψη Κατασκευής, Διαμόρφωση Χώρου

ΕΚΤΑΣΗ:

1.480 m2

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

υπό κατασκευή